A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.03.2023 15:45
Кількість переглядів: 137

Сьогодні керівники закладів освіти Болградської міської ради взяли участь у плановій нараді, яка пройшла під головуванням заступника начальника відділу освіти Алли ОРІХОВСЬКОЇ.

Фото без опису

Про стан інклюзивного навчання у закладах освіти Болградської територіальної громади розповіла в.о. директора Болградського інклюзивно-ресурсного центру Марина ЖАРОВА. Досвідом роботи в цьому напрямку поділились директор БОЛГРАДСЬКИЙ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №5 «Журавлик» Анжела ДИМИТРОВА та заступник директора з навчально-виховної роботи БОЛГРАДСЬКОГО ЛІЦЕЮ №2 Оксана САФТА. З порадами щодо роботи з окремими категоріями дітей та пропозиціями про взаємодію закладів освіти та ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ В М. БОЛГРАД виступив директор центру Валерій Дімітров.

Огляд роботи закладів освіти щодо виконання статті 30 Закону України «Про освіту» («Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти») в закладах освіти Болградської міської ради здійснили головний спеціаліст відділу освіти Ірина САФТА та консультант Болградського ЦПРПП Ірина Ільєва. За підсумками огляду керівникам закладів освіти були надані рекомендації щодо ведення сайтів.

За інформацією відділу освіти Болградської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень