A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЬОГОДНІ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 06.11.2022 08:33
Кількість переглядів: 161

Шановні працівники соціальної сфери!

Фото без опису

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем працівників соціальної сфери!

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. Його відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни, наші захисники.

Щиро дякую вам за сумлінну працю і вірю: ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб жителі нашої громади мали гідне життя. За це вам шана і повага в народі.

Зичу вам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, витримки, у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Зі святом dас!

З повагою, Болградський міський міський голова                                                                       Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень