Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Новини

Дата: від до Скинути

Концерт присвячений Дню медика

Концерт присвячений Дню медика

    Сьогодні у нашій громаді відбувся концерт присвячений Дню медика. Цей захід став чудовою нагодою висловити подяку та шану нашим лікарям, медсестрам та всім працівникам медичної галузі, які щодня стоять на сторожі нашого здоров'я.       Протягом концерту виступали солісти КЗ "Центр культури та дозвілля", вихованці зразкового ансамблю "Натхнення", та традиційно в перервах між номерами перші особи міста та району вручали медичним працівникам за сумлінну працю грамоти та подяки.

16:56 26.07.2024

«ВОДА ЖИТТЯ»

«ВОДА ЖИТТЯ»

            23 липня по за ініціативою депутатки Одеської обласної ради Алли Стоянової та за підтримки членів правління організації ОВК «ВОДА ЖИТТЯ» Михайлини КАПАРУЛІНОЇ, Миколи РАТУШНЕНКО, керівництва Суворовської селищної ради Олега БОСІКЕВИЧА, Інни МУШИКОВОЇ, Ірини ПУКАЛОВОЇ було організовано зустріч з головою Болградської міської ради Сергієм Димитрієвим, заступником голови Болградської районної адміністрації Олександром Іордановим, керівником Болградського міжрайонного управління водного господарства Михайло Балєвим, представниками фермерських господарств та агрохолдінга  Болградської громади. Також до складу запрошеної делегації увійшли  заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов, інспектор з питань транспорту, зв'язку, екологічної безпеки та агропромислового сектору Болградської МР Катерина Демирова, Темою зустрічі був обмін досвідом успішного створення організації водокористувачів (ОВК) на прикладі ОВК "Вода життя".  

16:53 26.07.2024

Видача гуманітарної допомоги для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах

Видача гуманітарної допомоги для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах

   На базі комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради, представники Благодійної організації «БФ «Вітри змін» організувала видачу гуманітарної допомоги для сімей, які опинились в складних життєвих обставинах  та сімей внутрішньо переміщених осіб. Всього видано 30 гігієнічних наборів та канцілярські приладдя для дітей, надані консультації та інформаційні послуги.  

15:08 24.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень