A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЬОГОДНІ В БОЛГРАДІ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 04.11.2022 16:39
Кількість переглядів: 134

З нагоди Дня працівників соціальної сфери України, що відзначається з 1999 року кожну першу неділю листопада, у залі засідань Болградської районної ради сьогодні привітали представників цієї важливої професії. І особливо важливої з початком війни, коли кількість людей, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують соціальної допомоги, різко зросла.

Фото без опису

«Ви стали першими, хто звалив на себе часом непосильний тягар роботи, коли до нашого регіону стали приїжджати переселенці. Але ви впоралися і впроуєтесь зараз, не зважаючи на час і втому. Я висловлюю свою сердечну вдячність за вашу нелегку працю – і соціальним працівникам, і волонтерам, кожному, хто полегшує життя інших людей», - зазначив у своїй вітальній промові, звертаючись до представників соціальної сфери, Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

«Ваша праця вже сама по собі складна, тому що доводиться стикатися з чужим болем, втратами, зуміти розділити їх душею та допомогти. Я хочу побажати, щоби менше було завдань, пов'язаних із втратами, які сьогодні несе наша держава. Щоб швидше настав світ – в Україні та в душах українців. Дякую вам за вашу сумлінну роботу», - наголосила заступник Болградського міського голови Ганна Мунтянова.

Слова привітань та глибокої подяки соціальним працівникам Болградщини також адресували голова-начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура та голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв.

Фото без опису

Найкращих працівників сфери соціального захисту було нагороджено Почесними грамотами та Подяками Одеської обласної військової адміністрації, Департаменту соціальної та сімейної політики Одеського ОВА, Болградського РВА, Болградської районної та міської рад.

Фото без опису

А свої яскраві музичні подарунки винуватцям урочистостей зробили співробітники КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень