A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЕКОНОМНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ – НАШ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ

Дата: 08.11.2022 08:57
Кількість переглядів: 112

Росіяни продовжують наносити масовані атаки на енергооб'єкти, що живлять українські міста. Енергосистема на території всієї країни, на жаль, зазнала масштабних пошкоджень. У зв'язку з цим було створено графік відключень електроенергії для областей по всій Україні.

Фото без опису

Наразі він не застосується в Болградській громаді, але це може статися у будь-який час. И це також залежить від кожного з нас. Поки обстріли продовжуються та відновлюються ушкоджені об'єкти уникнути довготривалих та непередбачуваних відключень електропостачання можна лише економією. Тобто чим більше ви сьогодні зекономили електроенергії, тим менше аварійних відключень відбулося.

Нагадаємо, що в Україні наразі діє режим економії електроенергії. Споживачів просять у години пікових навантажень з 8 до 11 ранку та з 17 до 22 вечора не вмикати енергоємні прилади, а протягом дня обмежити їхнє використання. Обмеження стосуються обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок, електрочайників тощо.

Пам’ятаємо, що ЕКОНОМНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ – НАШ ВНЕСОК У ПЕРЕМОГУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень