A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СТОРІНКА БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ АНГЛІЙСЬКОЮ З’ЯВИЛАСЬ НА САЙТІ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ «UNITED FOR UKRAINE»

Дата: 08.11.2022 14:41
Кількість переглядів: 128

Мета Міжнародного проекту «United for Ukraine» - допомогти українським громадам знайти партнерів за кордоном і налагодити з ними довготривалі, дружні стосунки. Для цього громадам, які увійшли в проект, потрібно було створити лонгрід про громаду. До цього опису обов’язково повинно було включити історичну довідку, дорожню мапу, інвестиційну привабливість, розповіді про активістів та волонтерський рух. Все це потрібно було приправити великою кількістю світлин.

В проекті прийняло участь понад 30 громад з всієї України, але з Одеської області лише дві – Болградська та Балтська.

На цьому тижні сторінка про Болградську громаду з’явилась на сайті проекту, але поки що тільки в англійській версії. Як це вдалося и у чому перспектива участі в проекті для Болградської громади розповіла завідувачка сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради Альона Ільченко.

«На початку війни Болградська громада взяли участь у роботі платформи «Міста для міст» з метою пошуку гуманітарної допомоги. А саме - які міста чим можуть допомогти один одному. Ми оприлюднили там профіль громади, але згодом до цієї ідеї приєдналися донори, і  платформа була перероблена та значно розширена у майданчик для інвестицій та туризму. Тобто громади-учасники могли пропонувати себе для міжнародного партнерства», - зазначила вона.

Втім зараз проект направлений на підтримку українських міст та громад під час війни, та як кожен європейський проект прагне до розбудови демократичного суспільства. 

«Російська агресія проти України зруйнувала багато мирних міст та сіл, забрала людські життя. Але вона не знищить волю українців і їх бажання розвивати та відбудовувати свої громади у вільній, демократичній, європейській Україні», – зазначено в описі проекту на сайті  https://unitedforua.org/community/bolgrad-urban-community/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень