A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В БОЛГРАДІ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 11.11.2022 09:25
Кількість переглядів: 219

    В Болграді відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському дню праціників культури та майстрів народного мистецтва.
Фото без опису
   Вдячність і шану працівникам галузі культури та талановитим митцям, які прославляють Болградський район та Болградську громаду, висловили перший заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Денис Байлук, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв та секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.
   "Болградська громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників культури вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю. Вірю, що ваше віддане служіння своєму покликанню, високий професіоналізм стануть запорукою щасливого майбутнього нашої держави. Щиро дякую начальнику віддлу культури Болградської місьокї ради Жанні Сусліної, кожному із вас за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи, а у воєнний стан ще й зміцнюєте моральний стан мешканців", - підкреслів у своєму вітальному слові Сергій Димитрієв.
Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


   Вітання супроводжувались нагородами та подяками. За самовіддану працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури району працівників культури нагородили почесними грамотами районної, міської ради та КЗ «Центр культури та дозвілля».

Чудовим завершенням урочистостей став перегляд фільма про культуру та діяльність працівників Центру.

Традиційно більше фото можна подивитись на нашій facebook сторінці. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень