A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ ПРИ БОЛГРАДСЬКОМУ МІСЬКОМУ ГОЛОВІ ОБГОВОРИЛИ ПОТОЧНІ ЗАВДАННЯ, ПРОБЛЕМИ І ПЛАНИ

Дата: 14.11.2022 16:06
Кількість переглядів: 124

Минулої п'ятниці пройшла чергова апаратна нарада при Болградському міському голові, під час якої старости громади, а також керівники структурних підрозділів міської ради відзвітували про виконану роботу та розповіли про завдання, над якими працюють у теперішній момент.

Фото без опису

За традицією, першими відзвітували керівники медустанов громади. Директор КНП «Болградська ЦРЛ» Віктор Дішлі та головний лікар районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Великсар розповіли, що обидві медустанови працюють у штатному режимі, суттєвих проблем немає, зростання захворюваності на «ковид» серед населення не спостерігається.

«Зверну увагу, що Центр та його підрозділи забезпечені у достатній кількості вакцинами проти коронавірусної інфекції. Є в наявності і бустерні дози, які мають вплив у тому числі і на омікрон», - наголосив Ігор Великсар.

Без будь-яких кардинальних змін працює і сфера освіти громади.

«На тижні планується відкриття ще одного дошкільного закладу у Болграді – дитсадка №8. Укриття при ньому вже зроблено», - поінформувала заступник начальника відділу освіти Болградської міської ради Алла Оріховська.

Вирішення соціальних питань теж під контролем. У штатному режимі працює пункт гуманітарної допомоги, триває підготовка до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Водночас є деякі труднощі з нарахуванням субсидій на оплату комунальних послуг.

«Ці труднощі пов'язані з тим, що функції щодо нарахування цієї допомоги передані нещодавно Пенсійному фонду України. Як це відбуватиметься, стане більш-менш зрозумілим з 1 грудня», - розповіла начальник відділу «ЦНАП» Майя Божкова.

Активно реалізуються плани відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради. Вже цими вихідними колектив наших артистів виїхав до Польщі, де цього року відбувається Міжнародний кінофестиваль «ОКО».

Фото без опису

Окрім цього, йде підготовка до «Ярмарку вакансій», який пройде цього тижня у залі Центру культури та дозвілля, в ході якого жителі громади можуть ознайомитись із наявними робочими місцями.

Сектор міжнародних зв'язків та інвестицій Болградської міської ради продовжує працювати з діючими грантовими проектами та перебуває у постійному пошуку інших програм, привабливих для розвитку громади.

Фото без опису

Перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов звернув увагу присутніх на необхідності економії енергоресурсів у громаді та слідкувати за енергоспоживанням на підприємствах та установах громади. Секретар Болградської міськради Віра Ніколаєнко нагадала всім керівникам підрозділів про необхідність написання планів роботу на 2023 рік, які будуть розглянуті на сесії міської ради у грудні.

Фото без опису

Також за традицією яка склалась останнім часом після апаратної наради відбулось засідання виконавчого комітету Болградської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень