A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

У БОЛГРАДІ ПРОЙШОВ МАРАФОН «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ»

Дата: 16.11.2022 16:04
Кількість переглядів: 114

Сьогодні у Болграді по вулиці Поштовій, 30, в укритті Будинку культури, було проведено марафон «Ярмарок вакансій», організатором якого виступила Болградська районна філія Одеського обласного центру зайнятості за сприянням Болградської районної військової адміністрації та підтримки Болградської міської ради.

Фото без опису

Окрім представників районної влади, керівництва центру зайнятості, у заході взяли участь представники підприємств, установ та організацій, які презентували наявні вакансії, а також безробітні особи, у тому числі переселенці.

Фото без опису

Зокрема, інформацію про наявність вільних робочих місць надали Болградська міська рада, ФОП «Русєва Н.Д.», Філія ТОВ «Велес» ТМ «Колоніст», ПП «Стилітек», АТ «Одесагаз», НВФ «Екофарм», ПрАТ « Харчовик», Болградська ЦРЛ, КП «Горводоканал». Також роботодавці докладно розповіли про вимоги до претендентів на працевлаштування.

Фото без опису

У свою чергу присутні претенденти отримали можливість не тільки познайомитися з роботодавцями, а й отримати вичерпні відповіді на хвилюючі питання, обмінятися контактами.

Як зазначила під час марафону в.о. директора Болградської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Ольга Касап, станом на 16 листопада, на обліку у Болградській районній філії ООЦЗ перебуває 667 безробітних, з них 23 – ВПО. На сьогодні є 37 вакансій.

«Завдяки цьому заходу ми отримали додаткові вакансії і сподіваємося, що більше їх буде укомплектовано нашими безробітними», - підкреслила вона.

Також фахівці Болградської районної філії Одеського обласного центру зайнятості запропонували безробітним здобути нову професію або підвищити свою кваліфікацію в Центрі професійної технічної освіти.

Додамо, що марафон «Ярмарок вакансій» відбувся цього дня у всіх районах Одещини з ініціативи начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та за сприянням Одеського обласного центру зайнятості.

Фото Болградської РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень