Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

У БОЛГРАДСЬКІЙ МІСЬКРАДІ РОЗГЛЯНУЛИ ЧЕРГОВІ ЗАЯВИ ГРОМАДЯН ЩОДО НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ СОЦГАРАНТІЙ

Дата: 17.11.2022 16:08
Кількість переглядів: 124

Під головуванням заступника Болградського міського голови Ганни Мунтянової відбулося чергове засідання комісії з розгляду заяв громадян щодо надання додаткових соціальних гарантій.

Фото без опису

Члени комісії, що зібралися, прийняли рішення з низки питань. Зокрема, розглянули заяви мешканців Болградської громади щодо виділення дров, а також цільової адресної допомоги.

«Не всі подібні заяви були задоволені. І на те були справедливі – законні - підстави. Так, ми відмовили у виділенні дров, оскільки заявник отримує житлову субсидію, а значить претендувати на них вже не може. Іншому заявникові було відмовлено у наданні цільової адресної допомоги, оскільки у нього не було документів, які повинні підтверджували необхідність проходження лікування чи реабілітації», - пояснила Ганна Мунтянова.

Водночас члени комісії підтримали надання такої адресної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців, які поховані на території Болградської громади, та тім громадянам, які потребують гроші на лікування або реабілітацію згідно наданих підтверджуючих документів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень