A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗА ХЛІБ, ЗА ПРАЦЮ, ЗА ТЕРПІННЯ: СЬОГОДНІ ВИСЛОВЛЮВАЛИ ВДЯЧНІСТЬ АГРАРІЯМ

Дата: 18.11.2022 08:39
Кількість переглядів: 105

День працівників сільського господарства в Україні або День аграрія був заснований у 1993 році і відзначається з того часу кожну третю неділю листопада. Цього дня прийнято вшановувати людей, робота яких пов'язана з сільськогосподарською галуззю. Галузю, яка для української держави завжди була однією із пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. А у воєнний час ще й стабілізуючою.

Фото без опису

Болградській район також прийнято вважати аграрним, оскільки сільськогосподарська галузь тут розвинена давно, і від неї багато залежить. Хоча, нашим трудівникам часом доводиться непросто, адже працюють вони в зоні ризикованого землеробства, вони роблять все, що від них залежить. Все, щоб хліб був не лише на столах Болградщини, Одещини, а й усієї країни.

Фото без опису

Більше того, вони не опустили руки, зробивши все можливе, і цього, затьмареного війною, сільськогосподарського року, коли на старті посівної вони зіткнулися з дефіцитом добрив, насіння, порушенням логістики та інших складнощів.

Фото без опису

Саме за сумлінну працю, терпіння та допомогу дякували аграріям Болградщини сьогодні, напередодні їхнього професійного свята, начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов.

Фото без опису

Керівники району та громади також висловили вдячність керівникам сільськогосподарських підприємств за те, що першими відгукнулися та підтримали військові підрозділи району та продовжують підтримувати населення.

«Саме завдяки вашій відданості роботі у нас є на столі хліб, саме завдяки вам сьогодні тримаються на передовій наші захисники, роблячи все для наближення Перемоги! Вірю та бажаю всім нам, щоб наступний День аграрія ми відзначали під мирним небом», - зазначив у своїй промові Андрій Гарвалов.

Під час заходу присутні вшанували пам'ять загиблих героїв, які захищали незалежність України, хвилиною мовчання.

Фото без опису

За сумлінну працю, відданість справі та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, найкращі працівники галузі були відзначені Почесними грамотами Болградської районної військової адміністрації, районної та міської рад.

Фото без опису

Свій музичний подарунок у вигляді попурі з знаменитих українських пісень піднесли сільгосп працівникам артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень