A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

20 ЛИСТОПАДА - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 20.11.2022 08:50
Кількість переглядів: 132

Шановні аграрії Болградської громади!

Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Фото без опису

З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання.

Нинішнього непростого року трудівники, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашої громади.

З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства - хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва - за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

Нехай ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції. Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної наснаги та подальших успіхів в ім’я розквіту нашої громади!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень