A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЩОБ ПАМ'ЯТАЛИ

Дата: 28.11.2022 14:30
Кількість переглядів: 164

Напередодні Дня пам'яті жертв Голодоморів 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 років у Болграді відбувся тематичний захід «Людської пам'яті мости», підготовлений співробітниками КУ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису

У ньому взяли участь заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Димитров, заступник голови Болградської районної ради Володимир Романовський та Болградський міський голова Сергій Димитрієв. Всі з них були єдині в одному – забувати цей жах в історії ми не маємо права.

Фото без опису

«На жаль, Болград та Болградський район ця трагедія торкнулася також. Жертвами тодішнього геноциду стали багато безневинних людей – і дорослі, і діти. Тому наше завдання зробити все, щоб це більше не повторилося», - наголосив у своїй промові Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв Голодомору, а після запалили лампадки в рамках всеукраїнської акції «Запали свічку», яка проходить щороку не лише на згадку про жертви Голодомору, а ще як заклик до нинішніх і майбутніх поколінь українців не забувати про трагедії нашого народу, робити все, що від нас залежить, щоб ці страшні сторінки в історії українського народу ніколи не повторилися.

Фото без опису

Після завершення присутні переглянули фільм «Ціна правди» про історію валлійського журналіста Гарета Джонса, який першим відкрив страшні факти про Голодомор в Україні та інші жахливі злочини, скоєні комуністичним режимом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень