A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА ВИКОНКОМІ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: СОЦІАЛЬНІ ГАРАНТІЇ ТА ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ – НАСАМПЕРЕД

Дата: 28.11.2022 16:35
Кількість переглядів: 150

На минулому засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради було розглянуто та позитивно прийнято низку проектів рішень щодо надання додаткових соціальних гарантій мешканцям та установам Болградської територіальної громади.
Так, члени виконкому дали згоду КП «Горводоканал» на безкоштовне виділення та доставку дров мешканці села Виноградівка Болградської громади, яка має статус інваліда з дитинства І групи.

Фото без опису

Цільову адресну допомогу у розмірі 50 тисяч гривень було виділено матері загиблого захисника України, уродженця села Залізничне Болградської громади Руслана Дунєва. Нагадаємо, Руслан став першим із Болградської громади, хто загинув за свободу України у лютому цього року.

Також члени виконавчого комітету одноголосно підтримали передачу службового ордера лікарю-невропатологу комунального некомерційного підприємства «Болградська центральна районна лікарня» Віталію Михайленку, який розпочав свою діяльність у медзакладі в цьому році. Нагадаємо, це вже третій доктор Болградської ЦРЛ, який одержав службове житло від органів влади у 2022 році. Ще двоє медиків отримали їх у грудні 2021 року.

Допомога також була надана і самій Болградській ЦРЛ, точніше, її пацієнтам, які перебувають на стаціонарному лікуванні. На минулому виконкомі було ухвалено рішення про зменшення резервного фонду задоволення продовольчих потреб населення Болградської територіальної громади на 500 кг цукру, які вирішено передати КНП «Болградська ЦРЛ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень