A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВРУЧИВ ОРДЕР НА СЛУЖБОВЕ ЖИТЛО ЩЕ ОДНОМУ ЛІКАРЮ БОЛГРАДСЬКОЇ ЦРЛ

Дата: 02.12.2022 11:07
Кількість переглядів: 155

Днями Болградський міський голова Сергій Димитрієв, у присутності заступника Ганни Мунтянової, генерального директора Болградської ЦРЛ Віктора Дішлі, вручив ще один службовий ордер на однокімнатну квартиру лікарю-невропатологу Віталію Михайленку.

Фото без опису

«Я висловлюю надію на те, що ви зробите свій професійний внесок у підвищення якості медичного обслуговування. Якщо буде необхідність придбання якогось медобладнання, ми готові розглянути це питання та посприяти у його вирішенні на благо всієї громади», - зазначив Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Віктор Михайленко – переселенець із м. Торецька Донецької області. До Болграда приїхав наприкінці серпня і відразу почав працювати в Болградськой ЦРЛ як лікар-невропатолог. Також за спеціалізацією є психотерапевтом та сімейним лікарем.

«Вибір на Болград зробив не випадково. Звідси родом батько. Тому подвійно радий бути корисним мешканцям громади. Висловлюю вдячність за оперативне вирішення квартирного питання», - подякував керівництву Болградської міської ради Віталій Михайленко.

Фото без опису

Додамо, це вже третій доктор Болрадської ЦРЛ, який одержав службове житло від органів влади у 2022 році. Ще двоє медиків отримали їх у грудні 2021 року.

«Ми дуже вдячні Департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації за те, що торік нам було виділено кошти на придбання службового житла для медиків. Це важливо, адже тепер є надія, що молоді та перспективні фахівці затримуватимуться у нашій громаді надовго», - наголосив Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень