A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЬОГОДНІ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 144

Шановні мешканці Болградської громади!

Щороку, 3 грудня ми відзначаємо Міжнародний день людей з інвалідністю, який нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги та турботи.

Наш з вами обов’язок створювати сприятливі умови для реалізації прав та законних інтересів людей з особливими потребами, залучати їх до суспільного життя нашої громади.

Велика шана та повага тим людям, які не замкнулись у собі, не зупинилися, а в силу своїх можливостей працюють, є активними учасниками громадського життя міста, займаються спортом, рукоділлям, художньою самодіяльністю.

Також хочу подякувати підприємцям, громадським організаціям людей з особливими потребами та соціальним працівникам, які віддають тепло своїх сердець, допомагають вирішувати побутові, суспільні проблеми людей з інвалідністю. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття добра, чуйності та щедрості душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.

Бажаю всім миру, міцного здоров’я, щастя, довголіття, родинного затишку, достатку, любові та радості в домі, мудрості, оптимізму, сили духу.

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень