A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

З УВАГОЮ ТА ТУРБОТОЮ

Дата: 03.12.2022 15:44
Кількість переглядів: 118

20 років тому, 14 жовтня 1992 року, резолюцією Генеральної Асамблеї ООН було встановлено Міжнародний день людей з інвалідністю, який с тих пір відзначається щороку 3 грудня.

Фото без опису

Цей день, авжеж, не є святом. Він покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов'язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства — людей із особливими потребами.

Фото без опису

У Болградській громаді чимало мешкають людей з інвалідністю, яких не залишає без уваги Болградська міська рада. Цей рік не став виключенням.

Фото без опису

Ще непередні 3 грудня, в рамках Програми соціальної захисту населення Болградської територіальної громади, було запропоновано та проведено заходи з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Фото без опису

У них взяли безпосередню участь фахівці відділу соціального захисту населення Болградської міської ради, старости громади, Болградська міська організація людей з інвалідністю «Вікторія», організація ветеранів Болгркадської міської об'єднаної територіальної громади, Болградська районна організація ветеранів війни в Афганістані.

Фото без опису

Їхні представники під керівництвом секретаря Болградської міської ради Віри Ніколаєнко та заступника Болградського міського голови Ганни Мунтянової, за традицією, що склалася, відвідали за місцем проживання інвалідів дитинства та інвалідів І, ІІ, ІІІ груп, чиї і без того складні життєві обставини посилила війна.

Фото без опису

Усім 25-ти мешканцям громади з особливими потребами було вручено пам'ятні подарунки та продуктові набори.

Крім цього, відділ соціального захисту населення Болградської міської ради продовжує роботу з формування та видачі продуктових пакетів усім жителям Болградської громади, які мають статус інваліда з дитинства та інваліда І, ІІ груп, а також дітям-інвалідам. Процес ще не завершено.

Фото без опису

Також з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю Болградською міською радою було передано розвиваюче приладдя вихованцям КНП «Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у м. Болграді Одеської обласної ради».

Фото без опису

Болградська міська рада бажає всім тим, хто потребує особливої уваги здоров'я, міцності духу, миру, позитивних емоцій та добрих новин. Влада й надалі робитиме все можливе, щоб люди з особливими потребами не залишалися поза увагою та підтримкою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень