A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

5 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2022 10:19
Кількість переглядів: 157

Шановні волонтери!

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Вони займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

Фото без опису

Проте в Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, та ще більшого значення з лютого 2022-го, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме активна громадянська позиція волонтерів Болградської громади, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Тому сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей. Коли Україна повернеться до суто мирного життя, волонтери долучиться до громадських справ «цивільних» добровольців. Бо волонтерство – це і покликання, і спосіб життя. Сфери його застосування – опіка над дітьми, літніми та хворими людьми, захист тварин і природи та багато іншого.

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ не здається та наближує нашу Перемогу!

З нагоди свята бажаю волонтерам – людям з таким неспокійним покликанням – міцного здоров’я, тепла у серці та в домі і народної любові. Хай вам щастить!

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень