Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ТИМ, ХТО РОБИТЬ СВІТ КРАЩИМ І НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ, ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

Дата: 05.12.2022 17:10
Кількість переглядів: 158

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня волонтера у Болграді пройшла церемонія вшанування людей, хто за покликом серця, безкорисливості приходить на допомогу тим, хто її потребує.

Фото без опису

Війна, що увірвалася у життя українців, показала, що таких людей у Болградській громаді чимало. Вони – уособлення альтруїзму, волі, єдності та віри у краще. З ними надійно та не страшно. І вони справді заслуговують на глибоку подяку, яку в цей день волонтерам Болградщини адресували начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

Фото без опису

«Низький уклін вам за вашу важливу роботу, за вашу цінну працю. Без вас нашим мешканцям, переселенцям та нашій армії було б набагато складніше. Бажаю вам якнайшвидшого настання миру, здоров'я, сімейного благополуччя», - зазначила у своїй промові Віра Ніколаєнко.

За активну участь у розвитку волонтерського руху Болградської територіальної громади, за вміння працювати в команді, бажання бути корисним для суспільства та людей, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного Дня волонтера вона також нагородила почесною грамотою Болградського міського голови – Олександра Гика, Костянтина Нещеретова, Владислава та Євгена Іричуків.

Фото без опису

Ну а те, що навіть у своє професійне свято волонтери продовжують піклуватися про інших, продемонстрував несподіваний під час церемонії епізод. Керівник БО БФ «Ліга добрих справ ЮА» Олексій Строганов передав військовослужбовцям військової частини м. Болград, які знаходяться на передовій, черговий дрон, укомплектований тепловізором для використання у денну та нічну годину, придбаний на зібрані фондом кошти.

Фото без опису

А волонтерка Оксана Кілафли передала до БО БФ «ЛІГА ДОБРИХ ДІВ ЮА» грошову допомогу, зібрану під час проведення Міжнародного фестивалю «ОКО» у Болграді. Ці кошти будуть направлені на придбання обладнання для окопів та бліндажів.

Фото без опису

На завершення заходу для волонтерів району виконали пісню артисти з КЗ «Центру культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень