A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

7 ГРУДНЯ – ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ!

Дата: 07.12.2022 10:06
Кількість переглядів: 107

Шановні колеги - керівники, депутати, старости, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування Болградської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання міст і громад.

Сьогодні, коли в країні йде війна, на органи місцевого самоврядування покладена вдвічі більша відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців, переселенців, за допомогу армії, що в кінцевому результаті, впевнений, зробить нашу державу сильною та заможною, свободою та незалежною. А головне – наблизить мир!

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, у наближення Перемоги, які сьогодні, перш за все, очікують ваші виборці та інші мешканці громади.

Тож бажаю усім міцного здоров’я, сил, віри, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку громади.

З повагою, Болградський міський голова Сергій ДИМИТРІЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень