A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

УКРАЇНСЬКА АРМІЯ – НАША НАЦІОНАЛЬНА ГОРДІСТЬ

Дата: 07.12.2022 12:01
Кількість переглядів: 128

Вчора у Болграді відзначили День Збройних Сил України, день наших воїнів, які ось уже дев'ять місяців відстоюють свободу та незалежність нашої держави, віддаючи не лише своє здоров'я та сили, а й найцінніше – своє життя.

Фото без опису

З цієї нагоди ранок 6 грудня у Болграді розпочався з церемонії покладання квітів до Меморіалу Слави, у якому взяли участь начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, заступник Болградського міського голови Ганна Мунтянова, керуюча справами виконавчого комітету Болградської міської ради Світлана Демирова, керівництво відділу національної поліції, військовослужбовці.

Фото без опису

Також квіти цього дня були покладені й біля банера «Пам'ятаємо героїв» із фотографіями наших загиблих земляків з Болградської громади, що нещодавно з’явився у фойє Центру культури та дозвілля Болградської міської ради ( в минулому - районний ДК).

Фото без опису

Після цього присутні взяли участь у тематичному заході, присвяченому Дню Збройних Сил України.

Фото без опису

«Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. І в складні часи сьогодення наша армія доводить, що вона може виконувати покладені на неї функції, вона і є національною гордістю. Ми не маємо права забувати про подвиг героїв, які загинули. Вічна и світла пам’ять загиблим захисникам! А тим, хто сьогодні продовжує свою нелегку місію на передовій, щиро зичу скорішої Перемоги без втрат і щасливого повернення до дому! Прийміть слова вдячності за вашу мужність, високий професіоналізм, бойовий вишкіл. Бажаю мирного неба над головою, єдності, благополуччя й добробуту вам та вашим родинам! », - зазначила у своїй вітальній промові секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко.

Фото без опису

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів ЗСУ.

Фото без опису

Кращим військовослужбовцям - представникам Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відділу прикордонної служби «Болград» 17 прикордонного загону імені Олександра Жуковського Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Військової частини А2613 - були вручені грамоти від Болградської районної ради, Болградської районної військової адміністрації та Болградської міської ради.

Фото без опису

Музичними номерами привітали військовослужбовців зі святом артисти з КЗ «Центру культури та дозвілля» Болградської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень