A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЇХ БАГАТИЙ ДОСВІД РОБОТИ – ПРИКЛАД ДЛЯ КОЖНОГО З НАС

Дата: 09.12.2022 11:37
Кількість переглядів: 134

За давньою традицією керівництво Болградської міської ради привітало з Днем місцевого самоврядування колег-ветеранів, які були добрими наставниками для багатьох з нині працюючих у Болградській міській раді та зробили свій значний внесок у розвиток Болградської громади.

Фото без опису

Цього року Болградський міський голова Сергій Димитрієв, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко та керуюча справами виконавчого комітету Болградської міської ради Світлана Демирова з нагоди професійного свята побували в гостях у Євгена Георгійовича Шенкова (у минулому - міський голова), Ніни Григорівни Попової (секретар ради), Марії Дмитрівни Желяскової (секретар ради), Марії Іванівни Волонтир (секретар ради), Ольги Дмитрівни Кудряшової (головний бухгалтер Болградської міськради) та Ганни Георгіївни Братанової (фахівець із земельних питань).

Фото без опису

«Ваш багатий досвід роботи з людьми, ваша витримка, професіоналізм у вирішенні поставлених завдань – приклад для кожного з нас. Ми це знаємо, пам'ятаємо та цінуємо. Здоров'я вам міцного та більше приводів для радості», - зазначив Сергій Димитрієв, вітаючи ветеранів органів місцевого самоврядування.

 

Тепло зустрічали в кожному будинку, дякуючи за увагу та турботу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень