A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

МІЖ БОЛГРАДСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ ТА ТУРЕЦЬКИМ МІЖНАРОДНИМ ФОНДОМ ДОПОМОГИ РОЗВИТКУ БЛАКИТНОГО ПІВМІСЯЦЯ «ІВС» ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ ПРО ПОРОЗУМІННЯ

Дата: 12.12.2022 10:17
Кількість переглядів: 123

Підписантами цього документа виступили з боку Болградської громади – секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко та Раджеп Укер – президент турецького Міжнародного фонду допомоги розвитку Блакитного Півмісяця «ІВС».

«Метою цього Меморандуму про порозуміння є співпраця між під «Сторонами» по відношенню до діяльності IBC з надання допомоги, спрямованої на надання допомоги нужденним у Болградській територіальній громаді», - йдеться у документі.

Зобов`язання IBC у рамках цього Меморандуму складається в наступному:

• Щомісячно видавати продуктові набори внутрішньо переміщеним особам (ВПO), які втекли з інших міст та оселились у Болградській територіальній громаді.

• Щомісячно видавати гігієнічні пакети внутрішньо переміщеним особам (ВПO), які втекли з інших міст та оселились у Болградській територіальній громаді.

• Роздати зимовий одяг дітям сімей вимушених переселенців у Болградській територіальній громаді.

• Оцінити прості ремонтні потреби обмеженої кількості сімей ВПО, індивідуально розміщених у виділених або орендованих домах/притулках/кімнатах, та надати допомогу в ремонті житла.

• Підтримувати обмежену кількість ВПО по відношенню до матеріалів опалення, таких як пічка та пелети/брикети.

• Оцінити потребу центрів розміщення біженців та надати сприяння в пошуках донорської підтримки, з метою вирішення та забезпечення необхідних потреб.

«Це вагома допомога нашій громаді у створенні сприятливих умов для проживання внутрішньо переміщених осіб, за що ми висловлюємо свою вдячність Міжнародному фонду допомоги розвитку Блакитного Півмісяця «ІВС» та готовність до плідної співпраці», - зазначила після підписання Меморандуму Віра Ніколаєнко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень