A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ВОНИ ВДЯЧНІ ЖИТТЮ ЗА ВСЕ

Дата: 13.12.2022 14:41
Кількість переглядів: 139

Минулого тижня дві мешканки Болграда відзначили свої ювілеї. 90 років виповнилося Парасковії Георгіївні Македонській та 95 років – учасниці трудового фронту Ользі Харитонівні Форостової.

Долі у ювілярок різні, як у всіх людей. Але є й спільне. Обидві зазнали втрат, але залишилися вдячними за все і щедрими на любов до людей.

Парасковія Георгіївна Македонська народилася у Болграді, тут створила сім'ю, народила сина. Багато років пропрацювала у різних відділеннях Болградської районної лікарні, перед виходом на пенсію – у стоматології.

Немає вже живого чоловіка ювілярки, пішов з життя і її єдиний син, але вона не позбавлена уваги і турботи з боку невістки, трьох онуків та шістьох правнуків.

 

«Я ще обов'язково праправнуків дочекаюся», - із позитивом у голосі запевняє Парасковія Георгіївна.

А ось Ользі Харитонівні Форостової не судилося стати матір'ю. Ії здоров'я похитнула каторжна праця в шахтах під час і після Другої світової війни, а потім і голод. Але жінка не скаржиться на всі поневіряння. І її позитиву не зайве повчитися. Тому що вміє більше зосереджуватися на хорошому. Щиро радіє, що свого часу тоді майбутній чоловік, з яким познайомилася на шахті, привіз її, уродженку Хмельниччини, до Болграда – місто, яке стало для неї рідним.

Немає вже в живих коханого чоловіка Ольги Харитонівни, але вона дуже вдячна своїй соціальній робітниці, яка допомагає їй по господарству, та й просто до душі поговорити готова. Вона для Ольги Харитонівни, як рідна людина.

З днями народження ювілярок Болграда, за традицією, прийшли привітати секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, заступник Болградського міського голови Ганна Мунтянова та начальник відділу соціального захисту населення Болградської міської ради Альона Жолтова.

«Ви гордість нашої громади та справжній приклад відповідальності, відданості улюбленій справі, сім'ї, життєлюбності та оптимізму. Будьте здорові та не знайте бід», - побажала Віра Ніколаєнко від імені Болградської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень