A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

До уваги жителів м. Болград та сіл Болградської громади, щодо  аварійного відключення світла: чому у одних є світло, а в інших не має?

Дата: 14.12.2022 16:21
Кількість переглядів: 127

До уваги жителів м. Болград та сіл Болградської громади, щодо  аварійного відключення світла: чому у одних є світло, а в інших не має?
Фото без опису
З початку російської військової агресії, в результаті постійних обстрілів вражих дронів та ракет наша інфраструктура, особливо енергетична галузь, терплять пошкодження, які по мірі своїх сил намагаються відновити співробітники електромереж.
Наразі місто Болград підключено до енергомережі трьома вводами в місто, це Місто 1, Місто 2 та Місто 3, в той час, коли  села громади мають по одному вводу.  

В разі аварійного вимкнення електропостачання, у першу чергу, підключають об'єкти критичної інфраструктури, за умови що на лінії є струм. Тому, при відсутності електрики, ті домогосподарства, які знаходяться на одній лінії з об'єктами критичної інфраструктури, теж мають електричне живлення в своїх домівках, в той час, як в інших воно відсутнє.
Зі свого боку, хочемо довести інформацію до мешканців громади, що Болградська міська рада немає відповідних повноважень, щоб розподілити електропостачання на ту, чи іншу вулицю або квартал чи село.
Співробітники електричної компанії роблять все від них залежне, щоб максимально відновити ушкоджену інфраструктуру та повернути звичайний режим надання електричного живлення жителям України.

 

Більш детально дізнатися про актуальний стан справ у енергетичній галузі, ви можете прочитавши інтерв'ю з генеральним директором ДТЕК Одеські електромережі Дмитром Григор'євим.
Посилання на інтерв`ю. 

      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень