A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НА ПЕРЕДОСТАННІЙ ЦЬОГОРІЧНІЙ СЕСІЇ: ВНЕСЕНО НИЗКУ ВАЖЛИВИХ ЗМІН ДО ПРОГРАМ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.12.2022 11:24
Кількість переглядів: 143

Минулого тижня позапланово пройшла 46 сесія Болградської міської ради. Її терміновість була викликана необхідністю внесення важливих змін до кількох діючих програм.

ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я

Перші зміни торкнулися цільової програми "Здоров'я" на 2022 рік. Полягали вони у виділенні 1 325, 3 тис. грн на виготовлення проектної документації по об'єкту будівництва: капітальний ремонт системи киснепостачання з установкою кисневої станції в КНП «Болградськач ЦРЛ» вартістю 100 тис. грн та придбання ще 30 функціональних лікарняних ліжок загальною вартістю 1 2885 тис. грн.

«Це дозволить суттєво покращити умови для своєчасного та ефективного надання медичної допомоги», - наголосив Болградський міський голова Сергій Димитрієв, з яким погодилися присутні депутати.

Зазначимо, що йдеться про встановлення у Болградській ЦРЛ потужної кисневої станції, здатної забезпечувати киснем одночасно 50 лікарняних ліжок. Це медобладнання, вартість якого на сьогодні сягає 9 млн гривень, Болградській ЦРЛ передасть благодійна організація.
Що стосується функціональних лікарняних ліжок, то загалом таких буде в ЦРЛ 130 штук. Перші 100 були придбані раніше і вже служать пацієнтам за призначенням, решту 30 буде закуплено та завезено до кінця цього року.
З ТУРБОТОЮ ПРО ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ГРОМАДИ ТА ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ
Істотних та актуальних змін торкнулися і Програми соціального захисту населення Болградської територіальної громади на цей рік. А саме – передбачено виділення 1 000 000 млн грн на проведення капітального ремонту будівлі колишньої дошкільної установи у селі Владичень для облаштування у ній житлових приміщень для розміщення внутрішньо-переміщених осіб. Роботи на цьому об'єкті закінчяться до кінця року.
На 2 500, 0 тис грн було збільшено фінансування для реалізації Програми забезпечення громадської безпеки, профілактики злочинів та зміцнення правопорядку у Болградській громаді.
ЩОБ ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ СПРАВДІ БУВ НЕЗЛАМНИМ
Підтримали депутати та виділення субвенції у розмірі 110 000,0 тис. грн для придбання 2000 літрів бензину з метою забезпечення безперебійної роботи генераторів «Пункту незламності», який розгорнуть на території 17-ї Державної пожежна-рятувальної частини 9-го Державного пожежна-рятувального у Болграді. Відповідні зміни було внесено до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Болградської міської територіальної громади на 2022 рік.
РОЗВИТОК СПОРТУ МАЄ БУТИ БЕЗПЕЧНИМ
З цим також погодилися депутати Болградської міської ради, підтримавши внесення запропонованих змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту у Болградській територіальній громаді на 2022 рік.
З метою покращення технічного стану об'єктів комунальної власності, що знаходяться в оперативному управлінні КЗ «Центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», підвищення тепло- та енергозберігаючих властивостей будівель, усунення передумов для виникнення травмонебезпечних ситуацій та руйнування спортивних споруд було виділено 960,0 на капремонт даху спортивного залу на вул. 25 Чапаєвська дивізія, 74.
 
А оскільки ще одним негативним фактором, який не дозволяє використовувати спортивні зали та інші приміщення відділу культури, туризму, молоді та спорту за призначенням у холодну пору року, є відсутність системи опалення, депутати погодилися виділити 784,1 тис грн на обладнання обігрівачам спортивної зали вул. 25 Чапаєвської дивізії, 74 (спортзал) та на Інзівській, 170 (спортзал) у Болграді, а також приміщення Будинку культури у селі Владичень.
Ще 80 тисяч і 50 тис грн відповідно передбачено профінансувати в рамках цієї програми для придбання необхідного обладнання та участі спортсменів та команд Болградської громади у виїзних змаганнях у грудні 2022 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень