Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

І ПРИЙШОВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ, ВІРУ В ДИВО ПРИНІС

Дата: 20.12.2022 14:27
Кількість переглядів: 138

Ну яке ж свято святого Миколая без нього самого, того, на кого з нетерпінням весь рік чекають діти? І особливо цього непростого року, коли, як ніколи, хочеться дива.

Фото без опису

Так, цього року святий не прийшов на центральну площу Болграда, як це відбувалося за традицією 19 грудня. Але свято все ж таки дітям подарували.

Фото без опису

Співробітники КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради створили справжню казку для маленьких учасників творчих колективів, які у святкових костюмах разом із батьками зібралися у фойє будівлі на Поштовій, 30.

Фото без опису

Відмінним настроєм, веселими конкурсами та танцями навколо зеленої красуні дітлахів потішили і самі пораділи Берегиня Казок, Принцеса, Сніговик, Снігова Королева, Білосніжка та її чарівні Гноми.

Фото без опису

І, звичайно, на свято прийшов головний герой – святий Миколай, з яким хлопці та дівчатка запалили вогні на ялинці, сказавши чарівне: «Раз, два три...» . А потім дітей привітав Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

«Дорогі діти, я від душі вітаю вас із цим світлим, добрим святом! Нехай ваше життя буде схожим на казку, в яку ми всі сьогодні змогли зануритися, завдяки нашим талановитим працівникам культури. Нехай у вас все виходить, а головне – збудиться наше заповітне бажання – настання миру, щоб наступного дня святого Миколая ми знову зібралися на центральній площі міста», - побажав Сергій Димитрієв і разом з Миколоєм вручив дітлахам традиційні солодкі подарунки.

Фото без опису

Зазначимо, що вчора у всіх закладах культури Болградської громади відбулися невеликі святкові заходи з нагоди Дня святого Миколая.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень