A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

І ПРИЙШОВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ, ВІРУ В ДИВО ПРИНІС

Дата: 20.12.2022 14:27
Кількість переглядів: 116

Ну яке ж свято святого Миколая без нього самого, того, на кого з нетерпінням весь рік чекають діти? І особливо цього непростого року, коли, як ніколи, хочеться дива.

Так, цього року святий не прийшов на центральну площу Болграда, як це відбувалося за традицією 19 грудня. Але свято все ж таки дітям подарували.

Співробітники КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради створили справжню казку для маленьких учасників творчих колективів, які у святкових костюмах разом із батьками зібралися у фойє будівлі на Поштовій, 30.

Відмінним настроєм, веселими конкурсами та танцями навколо зеленої красуні дітлахів потішили і самі пораділи Берегиня Казок, Принцеса, Сніговик, Снігова Королева, Білосніжка та її чарівні Гноми.

І, звичайно, на свято прийшов головний герой – святий Миколай, з яким хлопці та дівчатка запалили вогні на ялинці, сказавши чарівне: «Раз, два три...» . А потім дітей привітав Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

«Дорогі діти, я від душі вітаю вас із цим світлим, добрим святом! Нехай ваше життя буде схожим на казку, в яку ми всі сьогодні змогли зануритися, завдяки нашим талановитим працівникам культури. Нехай у вас все виходить, а головне – збудиться наше заповітне бажання – настання миру, щоб наступного дня святого Миколая ми знову зібралися на центральній площі міста», - побажав Сергій Димитрієв і разом з Миколоєм вручив дітлахам традиційні солодкі подарунки.

Зазначимо, що вчора у всіх закладах культури Болградської громади відбулися невеликі святкові заходи з нагоди Дня святого Миколая.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень