A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ГОЛОВНІ БАГАТСТВА АНДРІЯ ПАВЛОВИЧА СТАРШИНОВА

Дата: 20.12.2022 15:28
Кількість переглядів: 220

Є люди у Болградській громаді, хто досяг не просто поважного віку, а й зумів наповнити своє життя та життя інших людей справжнім змістом. Хто не обіймав високих посад, але ставився до своєї роботи з усією відповідальністю та відданістю, за що знайшов серед людей шану та повагу. Один із них – Андрій Павлович Старшинов, який минулого тижня відзначив своє 90-річчя.

Фото без опису

Народився наш земляк у Болграді, де мешкає і понині і де його знають як людину доброю, справедливою та чесною. Саме таким Андрій Павлович зарекомендував себе не лише за 45 років беззмінної діяльності слюсарем-мотористом на місцевому автопідприємстві, а й у створенні ним великої та дружної родини.

Фото без опису

69 років прожив ювіляр зі своєю дружиною, яка, на жаль, залишила його рік тому. Але добрим і найприємнішим спогадом про щасливо прожиті дні з коханою та люблячою дружиною сьогодні є їхня донька та син, чотири онуки та шість правнуків. Усі вони зібралися разом за одним великим столом у будинку Андрія Павловича, щоб привітати дорогого батька та дідуся з ювілейним Днем народження.

Фото без опису

Привітати ветерана праці прийшли й численні колеги та друзі ювіляра, його учні. Свою повагу за працю, оптимізм, життєлюбство прийшли висловити Болградський міський голова Сергій Димитрієв та його заступник Ганна Мунтянова.

Фото без опису

«Ви – приклад для багатьох нинішніх і навіть майбутніх поколінь. Живіть довго і не знайте лиха. Нехай поряд буде ваша чудова родина, друзі – ваші головні багатства, хай ніщо не затьмарює ваші дні», - вручаючи подарунок ювіляру від імені Болградської міської ради, побажав Сергій Димитрієв.

Ще раз вітаємо Андрія Павловича Старшинова і бажаємо йому всього найкращого!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень