A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗА ДОРУЧЕННЯМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 127

Не змінюючи багаторічної традиції, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, депутати Болградської міської ради Григорій Маргаріт та Іван Кисьовський побували сьогодні в Одеському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у м. Болграді Одеської облради.

Представники влади прийшли не з порожніми руками, а, як зазначила Віра Ніколаєнко, щоб виконати важливе доручення самого святого Миколая – передати вихованцям обласного центру солодкі подарунки.

«Ми раді здійснити цю почесну місію, а також побажати вам добра, віри в чудо та його здійснення. Сьогодні ми не відзначаємо з вами свято святого Миколая, як це було раніше, але все ж таки святу має бути місце в житті. Тим більше, святу, яке наповнює наші серця добром. Нехай святий Миколай береже вас і ваші сім'ї, нехай допоможе скоріше повернути світ до нашого спільного дому», - сказала у своїй вітальній промові секретар Болградської міської ради і разом з колегами вручила подарунки.

«Ми дуже вдячні Болградській міській раді за те, що її представникам не байдужі проблеми нашої установи, вони завжди готові шукати та знаходити шляхи їх вирішення, а також за те, що знаходять час подарувати радість тим, хто вміє по-справжньому цінувати цю радість», - подякував, у свою чергу, Валерій Дімітров від імені колективу обласного центра комплексної реабілітації осіб з інвалідністю та його вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень