Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗА ДОРУЧЕННЯМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 146

Не змінюючи багаторічної традиції, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, депутати Болградської міської ради Григорій Маргаріт та Іван Кисьовський побували сьогодні в Одеському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у м. Болграді Одеської облради.

Фото без опису

Представники влади прийшли не з порожніми руками, а, як зазначила Віра Ніколаєнко, щоб виконати важливе доручення самого святого Миколая – передати вихованцям обласного центру солодкі подарунки.

Фото без опису

«Ми раді здійснити цю почесну місію, а також побажати вам добра, віри в чудо та його здійснення. Сьогодні ми не відзначаємо з вами свято святого Миколая, як це було раніше, але все ж таки святу має бути місце в житті. Тим більше, святу, яке наповнює наші серця добром. Нехай святий Миколай береже вас і ваші сім'ї, нехай допоможе скоріше повернути світ до нашого спільного дому», - сказала у своїй вітальній промові секретар Болградської міської ради і разом з колегами вручила подарунки.

Фото без опису

«Ми дуже вдячні Болградській міській раді за те, що її представникам не байдужі проблеми нашої установи, вони завжди готові шукати та знаходити шляхи їх вирішення, а також за те, що знаходять час подарувати радість тим, хто вміє по-справжньому цінувати цю радість», - подякував, у свою чергу, Валерій Дімітров від імені колективу обласного центра комплексної реабілітації осіб з інвалідністю та його вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень