A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

НЕК "УКРЕНЕРГО" ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 22.12.2022 11:40
Кількість переглядів: 118

Сьогодні наше професійне свято - День енергетика. Це день всіх, хто зараз під дощем та вітром відновлює пошкоджене обстрілами обладнання, хто до болю в очах вдивляється в графіки споживання та виробництва електроенергії, тримаючи баланс в енергосистемі, хто захищає її цифровий периметр від невидимих зовні атак, тих, хто і в спеку, і в мороз, під звуки вибухів та міношукачів саперів прокладає шлях для світлу.

Фото без опису


Ми робимо все можливе, щоб щоразу після атак світло поверталось в домівки українців якнайшвидше.
Отже, на ранок 22 грудня зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Працюють усі види генерації. До мережі підключено ще один з блоків атомних електростанцій, триває набір потужності. Водночас зберігаються певні обмеження у системі передачі електроенергії, спричинені пошкодженнями магістральних мереж систематичними ракетними та безпілотними атаками.


До всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень.
Найскладніша ситуація залишається у центральному регіоні та у Києві, а також у прифронтових регіонах на сході та півдні країни.


Ремонтні роботи тривають цілодобово, але отримані пошкодження об’єктів генерації та магістральних мереж складні та масштабні, їх відновлення вимагає значного часу.


«Укренерго», генерація та оператори систем розподілу роблять все можливе для покращення ситуації з електропостачанням в країні.
Телеграм-канал "Укренерго" https://t.me/Ukrenergo 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень