A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

РОБОТА БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКРАДИ ЗА ПРОЕКТОМ „ГОВЕРЛА” ВІД USAID ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Дата: 23.12.2022 12:40
Кількість переглядів: 151

Вчора Болградський міський голова Сергій Димитрієв, його перший заступник Андрій Гарвалов та завідувачка сектором міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради Альона Ільченко виконали важливу справу для 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини 9-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області.

Фото без опису

Вони передали рятувальникам сучасне обладнання: подовжувачі на котушці, бензорізи, пожежну плаваючу мотопомпу, комплекти одягу пожежного, набір професійних інструментів для проведення рятувальних робіт WEBER разом з текстовою та відео-інструкцією користування, які були отримані завдяки участі Болградської міськради в міжнародному проекті „Говерла” від USAID.

Фото без опису

Як розповіла Альона Ільченко, завідувач сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради, у грудні за проектом «Говерла» Болградською громадою було отримано ще партію картриджів для принтерів, 5 генераторів малої потужності, набір професійних інструментів для проведення рятувальних робіт WEBER (3 одиниці: різак, розтискач, домкрат, із зарядними та акумулятори до кожного).

«Наша участь в цьому проекті виявилась дуже вчасною та, як бачити, плідною. Сподіваюсь, що це обладнання допоможе вам у вашій відповідальній та ризикованої роботі. Щіро дякую вам за вашу службу», - звертаючись до начальника та бійців 17 ДПРЧ 9 ДПРЗ ГУ ДСНС, підкреслив Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Зазначимо, що, крім 17 ДПРЧ 9 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області, частину обладнання за проектом „Говерла”, яке з вересня місяця 2022 р надходило до Болградської міської ради, передано також на баланс відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради, відділу освіти Болградської міської ради, КП Болградської міської ради „Горводоканал”, КНП „Болградська ЦРЛ” та КНП „Болградський РЦПМСД” Болградської міської ради, КУ „ЦНСП” Болградської міської ради.

І це ще не все.

„В січні-лютому 2023 року за проектом „Говерла” наша громада очікує на доставку генераторів великої потужності, які виготовляються на заводі та будуть завозитись в Україну партіями”, - додала Альона Ільченко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень