A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ЗАСЛУЖЕНА ВИНАГОРОДА: 15 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ВІД БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКРАДИ – НАЙКРАЩОМУ ВЧИТЕЛЮ ІНФОРМАТИКИ УКРАЇНИ

Дата: 26.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 126

Вчитель інформатики опорного закладу освіти «Болградський ліцей» Болградської міської ради Ольга Пашкевич стала найкращим учителем інформатики України, успішно подолавши усі випробування у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року – 2022».

Фото без опису

 За результатами рейтингу учасників відбіркового етапу другого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022", який складався з таких випробувань, як "Тестування", "Практична робота" та "Майстер-клас", Ольга Пашкевич потрапила до дванадцяти фіналістів. На наступному етапі, яким був "Методичний практикум", представниця Одеської області набрала найбільшу кількість балів серед учасників - 37,51. Підтвердити свою першість Ольга Пашкевич зуміла і в ході завершального випробування "Урок", коли серед вісьмох учасників супер-фіналу стала найкращою із сумою балів 40,67.

Фото без опису

З цієї нагоди минулої п'ятниці привітати переможницю прибули представники влади. Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура та голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв вручили найкращому вчителю Почесну спільну грамоту  за вагомий особистий внесок у розвиток всеукраїнської освіти, використання інноваційних педагогічних технологій, професійну ерудованість, методологічну грамотність, широту технологічного світогляду, високу культуру мовлення та з нагоди визначення переможцем Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» у номінації «Інформатика».

Фото без опису

Болградський міський голова Сергій Димитрієв вручив Ользі Пашкевич сертифікат на 15 тисяч гривень.

«Ми дуже раді і пишаємося, що в нашій громаді працює такий талановитий педагог, як ви. Дякую вам за завзятість та вдосконалення, самовіддачу. Ще раз вітаємо та бажаємо подальших успіхів у вашій непростій, але дуже важливій роботі», - зазначив Сергій Димитрієв, звертаючись до переможниці.

Фото без опису

Додамо, що Ольга Пашкевич працює вчителем уже дванадцять років, має кваліфікаційну категорію "фахівець вищої категорії" та педагогічне звання "старший учитель".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень