A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПЕРЕСЕЛЕНКА ІЗ КИЄВА СВІТЛАНА ІЛЬЧУК ПОДАРУВАЛА ДІТЯМ БОЛГРАДА СПРАВЖНЮ КАЗКУ

Дата: 27.12.2022 10:43
Кількість переглядів: 189

В минулі вихідні в залі для глядачів КУ «Центр культури і дозвілля» Болградської міської ради панувала атмосфера чарівництва.

Фото без опису
Її створили переселенка із Києва Світлана Ільчук, засновниця студії флай-йоги, зі своїми юними підопічними. Разом із ними вона підготувала та представила авторську інтерактивну казку, а точніше, казкотерапію. А ще вистава зміцнила віру в те, що диво є, воно поруч, треба тільки дуже вірити і намагатися робити більше добрих вчинків.

Фото без опису
Це й продемонстрували головні героїні казки – дві сестрички, одна з яких слухняна та добра, а інша примхлива та зла. І все це з елементами флай-йоги у виконанні вихованців студії, а також гостей – учасників зразкового ансамблю «Натхнення» КУ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради (керівник Вікторія Авалацька), Романа Пєєва, актора самодіяльної театральної студії «ОнгЪл» КУ «Центр культури та дозвілля» (керівник Серафим Савченко), а також хореографічного колективу «Флай» (керівник Катерина Іванова).

Фото без опису
«Сьогодні відбувся наш дебют на цій сцені, але я хочу вірити, що це наша не остання зустріч із вами. Бажаю, щоб у вашому житті завжди буде місце казці. Ми також висловлюємо вдячність директору КУ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради Ользі Коршок та колективам, які сьогодні були з нами на одній сцені, - за можливість подарувати вам позитивні емоції», - наголосила на завершення Світлана Ільчук.

Фото без опису
Зазначимо, що Світлана Ільчук разом із чоловіком і донькою переїхала з Києва до Болграда через війну. Але зуміла не просто реалізувати свою давню мрію, а й дозволила дітям Болградської громади доторкнутися до циркового мистецтва, яким сама почала займатися ще у 12 років.
У Болграді жінка заснувала невелику студію флай-йоги, яка включає в себе акробатику, гімнастику з елементами класичної йоги, і знайшла чимало шанувальників цього виду тренувань як серед дітей, так і дорослих.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень