Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

У ВИНОГРАДІВСЬКОМУ ЛІЦЕЮ ІМЕНІ О. О. БАНЄВА ВІДКРИТО ПЕРША СПЕЦІАЛІЗОВАНА КІМНАТА В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ - «КЛАС БЕЗПЕКИ»

Дата: 27.12.2022 11:26
Кількість переглядів: 196

«Клас безпеки" — це всеукраїнський проект, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проект реалізує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Фото без опису

«Клас безпеки" забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, за допомогою якого діти зможуть швидко опанувати правила пожежної безпеки та поведінки на воді, а також вчитимуться діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Фото без опису

Рятувальники привітали перших відвідувачів "Класу безпеки" та провели для них Урок Безпеки. В ігровій формі школярі запам'ятовували життєво важливу інформацію, яка допоможе зберегти їхні життя, та вчилися давати собі раду в екстремальних умовах. Також під час занять діти розфарбовували розмальовки на протипожежну тематику та відповідали на запитання рятувальників.

Фото без опису

У заході прийняли участь т.в.о начальника Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області майор служби цивільного захисту Борис Міхальчан; начальник відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області капітан служби цивільного захисту Оксана Безушенко; провідний фахівець відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області молодший лейтенант служби цивільного захисту Владислав Іванько; заступник начальника відділу освіти Болградської міської ради Алла Оріховська; головний спеціаліст відділу освіти Болградської міської ради Ірина Сафта; інспектор ювенальної превенції сектору превенції лейтенант поліції Тетяна Рабаджи.

Фото без опису

Адміністрація закладу освіти дуже вдячна відділу освіти Болградської міської ради, начальнику відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області капітану служби цивільного захисту Оксані Безушенко за методичну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень