A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

У ВИНОГРАДІВСЬКОМУ ЛІЦЕЮ ІМЕНІ О. О. БАНЄВА ВІДКРИТО ПЕРША СПЕЦІАЛІЗОВАНА КІМНАТА В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ - «КЛАС БЕЗПЕКИ»

Дата: 27.12.2022 11:26
Кількість переглядів: 162

«Клас безпеки" — це всеукраїнський проект, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проект реалізує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

«Клас безпеки" забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом, за допомогою якого діти зможуть швидко опанувати правила пожежної безпеки та поведінки на воді, а також вчитимуться діям у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники привітали перших відвідувачів "Класу безпеки" та провели для них Урок Безпеки. В ігровій формі школярі запам'ятовували життєво важливу інформацію, яка допоможе зберегти їхні життя, та вчилися давати собі раду в екстремальних умовах. Також під час занять діти розфарбовували розмальовки на протипожежну тематику та відповідали на запитання рятувальників.

У заході прийняли участь т.в.о начальника Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області майор служби цивільного захисту Борис Міхальчан; начальник відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області капітан служби цивільного захисту Оксана Безушенко; провідний фахівець відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області молодший лейтенант служби цивільного захисту Владислав Іванько; заступник начальника відділу освіти Болградської міської ради Алла Оріховська; головний спеціаліст відділу освіти Болградської міської ради Ірина Сафта; інспектор ювенальної превенції сектору превенції лейтенант поліції Тетяна Рабаджи.

Адміністрація закладу освіти дуже вдячна відділу освіти Болградської міської ради, начальнику відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області капітану служби цивільного захисту Оксані Безушенко за методичну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень