Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

МИНУЛОГО ТИЖНЯ СВІЙ 90-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ЗУСТРІЛА НІНА КОСТЯНТИНІВНА МОМІНА

Дата: 27.12.2022 16:22
Кількість переглядів: 156

Уродженка невеликого села неподалеку від Білогорська, що на Далекому Сході, влітку 1969 року разом з чоловіком, який служив в десантній частині, переїхали до Болграду. Тут вона працювала поваром у військовій дивізії.

Згодом, коли сформувався медсанбат, Ніна Костянтинівна перейшла працювати до нього, де також продовжувала смачно годувати військових, які йшли на поправку.

Фото без опису

На долю Ніни Моміной припала рання смерть її першого чоловіка. Але життя тривало далі, та жінка зустріла Юрія, чудову та дбайливу людину, ветерана Другої світової війни, який на той момент обирав посаду завідуючого складом у тому ж військовому медсанбаті в Болграді.

У далекому 1983 році вони одружились та прожили душа в душу 35 років, але нажаль у 2018 році чоловік Ніни Костянтинівні помер.

Наша ювілярка пропрацювала в воєнному медсанбаті багато років та звідти вийшла на пенсію.

У Ніни Костянтинівни дві дочки та два онуки. Не зважаючи на те, що вона залишилась одна, самотній їй на дають бути знайомі, сусіди та близькі люди, які постійно піклуються про жінку та дарують їй своє тепло та турботу.

Фото без опису

Також про неї не забуває влада Болградської громади. В день ювілея Ніну Костянтинівну прийшли привітати Болградський міський голова Сергій Димитрієв, його перший заступник Андрій Гарвалов, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко та голова Болградської районної організації ветеранів Олександр Луценко.

Фото без опису

«Ви – приклад оптимізму та життєлюбства. Нехай же життя відповідає вам взаємністю», - вручаючи ювілярці подарунок, зазначив Сергій Димитрієв.

Болградська міська рада ще раз вітає Ніну Костянтинівну та зичить ійі міцного здоров'я, мирного неба над головою та зустріти 100-річний ювілей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень