A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ З ОБГОВОРЕННЯ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ - ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ.

Дата: 03.01.2023 14:40
Кількість переглядів: 161

Болградська міська рада інформує про те, що 03.02.2023 року о 14:00 годині відбудуться громадські слухання з обговорення містобудівної документації - детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої за адресою: вул. Терещенка, 53 в м. Болград Одеської області.

Замовник містобудівної документації – Болградська міська рада, розробник – Мале підприємство «ПВК», підстава для розроблення – рішення сесії міської ради VIII скликання № 1363 – VIII від 22.12.2022 р. «Про розроблення містобудівної документації - детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), по  вул. Терещенка, 53 в м. Болград Одеської області, для визначення її функціонального призначення та подальшої розробки проекту землеустрою та впорядкування даної території для містобудівних потреб». Ознайомитися з містобудівною документацією можна за адресою: м Болград, вул. Терещенка, 65, до 02.02.2023 року.

Місце проведення громадських слухань: зал засідань Болградської міської ради, розташований за адресою вул. Терещенка, 65.

 Телефони для внесення пропозицій, зауважень, довідок: (04846) 4-32-09.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури, будівництва ЖКГ та ДАБК Арнаут Людмила Георгіївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень