A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА ПРИДБАЛА СУЧАСНУ ТЕХНІКУ

Дата: 05.01.2023 09:55
Кількість переглядів: 110

Саме напередодні Нового 2023 року комунальне підприємство «Горводоканал» Болградської міської ради отримало сучасну техніку, яка була придбана за рахунок бюджетних коштів ще у минулому році.

Йдеться про райдер Husqvarna («Хускварна») – удосконалену самохідну техніку, яка за багатьма параметрами перевершує навіть найпотужнішу газонокосарку. Адже райдер є різновидом садового міні-трактора, у якого все навісне обладнання розташоване попереду.

У чому його перевага? Колісні райдери «Хускварна» здатні впоратися з великими площами – там, де мотокоси, тримери та газонокосарки таке косіння вже не вдається. І використовувати райдер можна не тільки як косарку, а й як аератор, піскорозкидувач, колектор листя, прибирач снігу, перевізник вантажів.

Райдер ідеальний для ділянок з деревами, кущами та кутовими перешкодами: вузька ширина ріжучої деки райдера та її розташування спереду справляються у важкодоступних місцях – у кутах, під деревами та низькими чагарниками, що нависають.

«Ми давно думали над придбанням такої сучасної техніки, яка однозначно дозволить нам зробити набагато більше та якісніше у плані благоустрою Болграда та інших населених пунктів громади. Адже ми маємо і стадіони, і майданчик для пляжного волейболу, і сквери. А з минулого року ще й активніше стали проводитись роботи з озеленення», - пояснив перспективність придбання Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Додамо, що вартість техніки європейського виробника складає близько 250 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень