A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У РІЗДВЯНИХ ЗУСТРІЧАХ

Дата: 06.01.2023 10:42
Кількість переглядів: 127

Сьогодні, напередодні світлого свята Різдва Христового, на сцені КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради відбулася концертна програма «Різдвяні зустрічі», яка зібрала повну глядачу залу.

Відкрили захід учасники церковного хору Спасо-Преображенського собору. Після чого на сцену піднявся Благочинний Болградського округа, протоієрей Стефан Турлак.

«Цього року Різдво Христове набуло ще більшого значення. Тому що саме цього року ми зрозуміли, що не такі цінні подарунки матеріальні, а набагато важливіше те, що ще рік тому ми сприймали як даність. Це – мир, це сім'я, добро», - зазначив священик, побажавши всім присутнім виконання цих бажань та якнайшвидшого повернення додому наших захисників.

З привітаннями та побажаннями всього найкращого зі сцени звернулися також голова Болградської районної (військової) державної адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

«Дуже радісно бачити сьогодні повну залу, чого не було вже давно. Подякуємо за це нашим воїнам. Я також вдячний організаторам заходу, які змогли подарувати нам сьогодні віру в найкраще завтра, у те, що Перемога обов'язково буде за нами. Нехай же це станеться якнайшвидше», - зазначив Сергій Димитрієв.

Різдвяна зустріч, під час якої артисти та творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля», викладачи та учні Болградської дитячої музичної школи дарували свої хореографічні та вокальні номери, справді вийшла дуже зворушливою, викликаючи у багатьох сльози. Адже люди всім серцем бажали одного у цьому залі – миру!

Додамо, що в залі також було організовано збір коштів для ЗСУ - всі бажаючі мали можливість внести свій благодійний внесок у спеціально встановлену скриньку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень