A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЯКОМОГА БІЛЬШОЇ КІЛЬКОСТІ ЗАВДАНЬ МИ МАЄМО БУТИ ГОТОВИМИ ДО БУДЬ-ЯКИХ ЖИТТЄВИХ ПОВОРОТІВ», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ

Дата: 10.01.2023 15:04
Кількість переглядів: 138

У Болградській міській раді відбулася перша в цьому році апаратна нарада зі старостами громад та керівниками всіх структурних підрозділів.

Відкриваючи нараду, Болградський міський голова Сергій Димитрієв не лише привітав колег із новорічними святами, а й висловив надію на те, що 2023 рік стане роком миру та Перемоги.

Фото без опису

«2022 рік був непростим роком з відомих причин. Але нам вдалося зорієнтуватися та здійснити більшу частину із запланованого, за що я висловлюю вам свою подяку», - наголосив Сергій Димитрієв.

Водночас він закликав присутніх до необхідності бути готовими до будь-яких непередбачених змін в цьому році.

Фото без опису

«Прошу вас проаналізувати все те, що ми так і не встигли здійснити наприкінці минулого року, надати нам інформацію про кредиторські заборгованості, щоб ми могли надалі приймати рішення щодо відновлення фінансування за незавершеними проектами. Тут важливе постійне повернення до планування. Так, нами вже прийнято бюджет, прийнято програми… Але вони – не догми, тобто цілком можуть змінюватися. Продумайте це, якщо є можливість і необхідність їх коригування – пропонуйте. У разі збільшення прибуткової частини, ми зможемо здійснити перерозподіл коштів», - наголосив Болградський міський голова.

Він також звернув увагу на необхідність підготовки проектно-кошторисних документацій щодо тих чи інших проектів.

Фото без опису

«Ви знаєте, що з нами уклав вже два Меморандуми про співпрацю турецький Міжнародний фонд – на надання гуманітарної допомоги переселенцям та будівництво амбулаторії. Так ось на останній зустрічі наші партнери дали зрозуміти, що це не єдині проекти, які вони готові та хочуть реалізувати у нашій громаді. Але для цього вчасно мають бути готові проектно-кошторисні документації, без яких, нагадаю, нам не бачити і виділення субвенції з обласного чи державного бюджету. Якщо така можливість раптом буде. Для реалізації якомога більшої кількості завдань ми маємо бути готовими до будь-яких життєвих поворотів», - додав на завершення Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень