A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ГЕНЕРАТОР, НАГРІВАЧІ, ЛІЖКА-РОЗКЛАДАЧКИ ТА МАТРАЦИ ПЕРЕДАВ СЬОГОДНІ БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 11.01.2023 17:00
Кількість переглядів: 118

Три дні тому Одеська область отримала велику партію генераторів, наданих керівництвом Об'єднаних Арабських Еміратів. Як запевнив начальник Одеської ОВА Максим Марченко, усі 208 генераторів, що надійшли, будуть пропорційно розподілені серед районів і громад Одеської області для забезпечення першочергових потреб населення та об'єктів критичної інфраструктури – в рамках програми Фонду державного майна України та державних інституцій «Утеплюємо країну».

Фото без опису

На Болградський район було виділено 20 генераторів, які вже сьогодні були розподілені між громадами, територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади та органами судової влади Болградського району.

Фото без опису

Ще три генератори ГО «Координаційний гуманітарний штаб Одеської області» передала для забезпечення безперебійної роботи Пунктів Незламності, розташованих у навчальних закладах району. Серед них Болградський заклад дошкільної освіти, ясла – садок №5 «Журавлик» Болградської міської ради.

«Окрім цього, Координаційний гуманітарний штаб Одещини передав нам 10 нагрівачів, 40 ліжок-розкладачок та 40 матраців, за що ми дуже вдячні. Куди саме буде направлено цю гуманітарну допомогу, вирішуватимемо на виконкомі», - розповів перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов, який особисто забирав виділену на громаду допомогу.

Фото: Болградська РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень