A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

УКРАЇНСЬКОГО БАГАТО НЕ БУВАЄ: У БОЛГРАДІ ВПЕРШЕ ПРОЙШЛИ «ВЕЧОРНИЦІ»

Дата: 20.01.2023 16:56
Кількість переглядів: 130

Справжній подарунок з нагоди православного свята Хрещення Господнього зробили вчора мешканцям та гостям Болграда актори першої трупи театральної самодіяльної студії «ОнгЪЛ» КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради, представивши прем'єру українського театрального вечора «Вечорниці».

Фото без опису

Присутні могли не лише насолодитися мелодійністю української мови, якою було представлено кілька постановок різних українських авторів, а й відпочили душевно. Адже у виконанні акторів – юних та дорослих – були представлені гуморески, жарти, сценки. А ще на сцену запрошувалися глядачі для участі у конкурсах із перевдяганням у національний одяг.

Фото без опису

Зазначимо, що для більшості акторів-аматорів це був дебютний виступ, але, як зауважили глядачі, успішний. Тому що йти зовсім не хотілося.

Фото без опису

«Ми дуже вдячні начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міськради Жанні Сусліній, директору КЗ «Центр культури та дозвілля Ользі Коршок, керівнику нашої трупи Сніжані Касим за можливість бути сьогодні на цій сцені та радувати глядачів. А публіці дякуємо за теплий прийом та висловлюємо надію на те, що ця наша зустріч не остання», - зазначила на завершення українського вечора режисер-постановник вистави та актриса Наталія Волошина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень