A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ В ВИНОГРАДІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ІМ. О. О. БАНЄВА

Дата: 23.01.2023 15:51
Кількість переглядів: 116

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

Фото без опису

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, у Виноградівському ліцеї імені О. О. Банєва організовано та проведено ряд заходів: урок державності «Шлях до незалежності», тематична виховна година «Велика злука – великі сподівання», виставка малюнків учнів 1-4 класів «Моя чарівна Україна», конкурс стіннівок «Україна очима дітей».

Фото без опису

У читальному залі шкільної бібліотеки протягом січня пройдуть тематичні книжкові виставки історичної та художньої літератури «Любити Батьківщину – знати її історію». Проведені виховні заходи до Дня Соборності України -”Захід, схід – одна країна! Це – Соборна Україна”, де діти на «долоньках» синього та жовтого кольорів писали «Що для мене Україна» та кріпили на карту України. Розв’язували кросворди на знання історії.

Фото без опису

Співали пісні про нашу Батьківщину, розповідали вірші та історичну довідку про День Соборності Україні. Утворили живий ланцюг – символ духовної єдності та свободи українського народу!

За інформацією Виноградівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень