A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

БОЛГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА ПЕРЕДАЛА У ВЛАСНІСТЬ КВАРТИРУ ЖИТЕЛЮ ГРОМАДИ, ЯКИЙ НИНІ ЗАХИЩАЄ УКРАЇНУ

Дата: 24.01.2023 14:41
Кількість переглядів: 74

Відповідне рішення було ухвалено на минулому засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради, згідно з яким у приватну власність було передано однокімнатну квартиру у першому містечку жителю Болграда Юрію Дєєву.

Фото без опису

Зазначимо, що вперше ключі від цієї квартири були вручені молодому чоловіку Болградським міським головою Сергієм Димитрієвим у лютому 2018 року, як особі, яка залишилася без батьківського піклування і гостро потребувала житла. Такі ж ключі тоді отримав ще один житель Болграда Євген Печерських, який дещо раніше отримав право на її приватизацію.

Фото без опису

«Міська рада допоможе вам усім, чим зможе», - зазначив п'ять років тому Сергій Димитрієв, вручаючи ключі та ордери двом сиротам Болграда, і слово своє дотримався.

Тепер і Юрій Дєєв може не перейматися тим, що залишиться без даху над головою.

До речі, Юрій – у недалекому минулому був працівником КП «Горводоканал» Болградської міської ради, а з початком війни в Україні вирушив на захист її рубежів, де перебуває зараз.

«Документи вже оформлені. Хочеться побажати, щоб Юрій скоріше повернувся додому – живим та неушкодженим. Це зараз найголовніше. Тим більше, що повертатись йому є куди», - додала Ганна Мунтянова, заступник Болградського голови та голова органу приватизації житлового фонду Болградської територіальної громади.

Фото архівне та з засідання ісполкому Болградської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень