A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

«МІ ПОВИННІ ЗРОБИТИ ВСЕ, ЩОБ ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ ДІЙСНО БУЛИ НЕЗЛАМНИМИ», - СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ

Дата: 27.01.2023 16:42
Кількість переглядів: 110

Про це наголосив Болградський міській голова на минулому засіданні виконкому, коли на його розгляд було винесено питання про забезпечення безперебійної роботи старостатів, приміщень що підключені до енергопостачання у старостатах, а також Пунктів незламності населених пунктів Болградської територіальної громади в умовах застосування віялових та аварійних відключень електроенергії.

Фото без опису

Мова йшла про генератори Gucbir GJB 9500 E, які надійшли до Болградської міської ради у рамках проекту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («Говерла») та були передані для використання у старостати населених пунктів Болградської територіальної громади.

Фото без опису

В результаті члени виконкому своїм рішенням не тільки призначили старост населених пунктів відповідальними за роботу генераторів, а й погодилися з тим, що забезпечення генераторів пальним буде проводити за рахунок резервного фонду місцевого бюджету Болградської міської територіальної громади згідно встановлених норм витрати бензину та моторної олії.

Фото без опису

Нагадаємо, що вищезазначені генераторі – не єдине обладнання, яке надійшло до Болградської громади завдяки ії участі у проекті USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («Говерла») у минулому році. І не останнє.

«Найближчим часом за проектом „Говерла” наша громада очікує на доставку генераторів великої потужності, які виготовляються на заводі та будуть завозитись в Україну партіями”, - як зазначила Альона Ільченко, завідувачка сектором міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень