A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Відбулась щотижнева апаратна нарада Болградської міської ради під головуванням Болградського міського голови

Дата: 02.02.2023 10:52
Кількість переглядів: 124

Вчора відбулась щотижнева апаратна нарада Болградської міської ради під головуванням Болградського міського голови.
Фото без опису
  Традиційно Болградський міський голова Сергій Димитрієв вислухав звіти старост та керівників структурних підрозділів міської ради. Слід відмітити, що у своїй доповіді керівники медичних закладів звернули увагу на те, що в медичних установах почали діяти карантинні обмеження, які застосовувалися при спалаху захворювання на Covid-19. В першу чергу це пов'язано зі збільшенням гострих респіраторних захворювань, тому в медичних установах знов діє масочний режим та певні обмеження.

Фото без опису
    Заступник директора з благоустрою КП "Горводоканал" Микола Каспіровський звітував про хід прибирання снігу на території громади та міста, зазначивши, що всі основні шляхи до сіл громади та міста розчищено, наразі техніка продовжує розчищати вулиці міста. Підприємство працює в штатному режимі, вода подається безперебійно, вивіз сміття здійснюється згідно графіку.  Вислухав доповідь міський голова звернувся до начальника відділу благоустрою та заступника директора КП "Горводоканал" з дорученням, щодо роз'яснення власникам суб'єктів ведення господарської діяльності правил утримання прилеглої території: - "Цього року опади, які мали місце, знов нам показали, що готуватися до незгоди треба заздалегідь та у відповідності до затвердженого плану. У мене буде прохання - провести роз'яснювальну роботу серед підприємців, щодо утримання прилеглої території, особливо в зимовий період", зазначив міський голова.

    Підводячи підсумки апаратної наради, міський голова доручив керівникам структурних підрозділів привернути увагу на виконання програм та їх завчасне фінансове планування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень