A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Навчальний процес під сигнали повітряної тривоги

Дата: 06.02.2023 16:00
Кількість переглядів: 100

     З початку військової агресії росії проти України та вторгнення ворожих військ на нашу територію, перед органами місцевої влади постало багато питань, які вимагали негайного вирішення. Одним з таких питань -  організація освітнього процесу під час повітряних тривог.
    
"На жаль, на момент початку війни, не всі заклади освіти громади мали в своєму розпорядженні споруди цивільного захисту, які б відповідали діючим вимогам: всі потребували капітального ремонту та облаштування.  Болградською міською радою були проінспектовані всі заклади загальної середньої та дошкільної освіти, розроблено порядок дій для подальшого ремонту та приведення укриттів до санітарно-гігієнічних норм та норм безпеки. Минулого тижня відбулось інспектування споруди цивільного захисту - протирадіаційного укриття у опорному закладі освіти "БОЛГРАДСЬКИЙ ЛІЦЕЙ", після якого комісія дійшла висновку, що заклад освіти може розпочату роботу в режимі оффлайн всім учнівським колективом (612 учнів). 
Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису
 
Найближчим часом у с. Владичень закінчаться виконуватися підрядні роботи з капітального ремонту  споруди цивільного захисту (найпростішого укриття) для учасників освітнього процесу Владиченського ліцею. Таким чином, незабаром майже всі заклади освіти Болградської територіальної громади будуть працювати у стовідсотковому очному режимі, окрім Табаківського ліцею, де поки що триває робота над складанням проектно-кошторисної документації на будівництво  такої споруди. Болградська міська рада готова профінансувати цей проект та ми щиро сподіваємось, що найближчим часом і цей заклад освіти перейде на оффлайн режим роботи", відмітив міський голова Сергій Димитрієв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень