A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

Вчора свій чудовий 90-річний ювілей зустріла Федора Костянтинівна Єрмені.

Дата: 09.02.2023 16:18
Кількість переглядів: 121

Фото без опису


    В цей день, привітати з почесним ювілеєм та подарувати квіти і пам'ятні подарунки від Болградської міської ради прийшли заступник Болградського міського голови Ганна Мунтянова  та начальник відділу соціального захисту Альона Жолтова. Ювілярка зустріла гостей у бадьорому настрою та подякувала за увагу.  

Фото без опису
    Ювілярка народилась 8 лютого 1933 року у с. Дмитрівка, Болградського району.
На долю Федори Костянтинівни випало чимало випробувань. Рання загибель батька та мати вимусили її з братом з раннього дитинства дбати про себе самостійно, займатись сільським господарством та нести важку ношу дорослих. Завдяки добрим людям, діти змогли вижити у важкі часи голодомору. Перший чоловік Федори Костянтинівни рано пішов з життя і вона залишилась з маленькою дитиною самотньою. Але доля її не залишила і вона зустріла свого другого чоловіка, у шлюбі з яким з'явилось ще четверо дітей.
    Так склалася доля, що нашій ювілярці судилося все життя присвятити родині та домогосподарству, але вона не про що не жалкує та обожнює свою родину. З 2007 року вона проживає в м. Болград, куди переїхала за сімейними обставинами та тривалий час виховувала свого онука. У Федори Костянтинівни п'ятеро дітей, десять онуків та шість правнуків.  
    Дочка та близькі люди, які поряд з Федорой Костянтинівною, постійно піклуються про ювілярку та дарують їй своє тепло та турботу.
Болградська міська рада зичить ювілярці міцного здоров'я, зустріти 100 річний ювілей та мирного неба над головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень