A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

У БОЛГРАДІ ВІДБУВСЯ ТУРНІР ПАМ'ЯТІ

Дата: 13.02.2023 16:31
Кількість переглядів: 104

Минулої суботи в корпусі №2 КУ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради пройшла вже традиційна матчева зустріч з Шин карате, присвячена 34-й річниці виведення військ з Афганістану та пам'яті воїна-інтернаціоналіста, випускника Болградської школи №1 (нині – гімназія) Едуарда Анучіна.

Фото без опису

У ній взяли участь юні каратисти з Болграда, Ізмаїла, сіл Оксамитне, Тополіне, Калчева та Каракурт.

Фото без опису

Відкрили турнір пам'яті Болградський міський голова Сергій Димитрієв, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко та рідна сестра загиблого воїна-афганця Тетяна Данюкіна (Анучіна).

«Я бажаю вам успіхів у майбутніх змаганнях пам'яті. Ми повинні пам'ятати своїх героїв, яким, безперечно, був і Едуард Анучін», - зазначив у своїй промові Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Присутні переглянули відеоролик, присвячений воїну-інтернаціоналісту, який презентував голова Болградської міської організації ветеранів війни в Афганістані Юрій Пічугін.

Фото без опису

Після чого один за одним на татамі стали виходити спортсмени, які демонстрували цікаві бої та прагнення до перемоги.

Фото без опису

Учасники турніру були нагороджені медалями та дипломами. Також Тетяна Анучіна вручила спеціальні призи спортсменам, які виявили волю до перемоги.

Фото без опису

Зазначимо, що турнір, присвячений річниці виведення військ з Афганістану та пам'яті воїна-інтернаціоналіста Едуарда Анучіна, проходив у Болграді вже вдев'яте. Ініціатором його проведення виступає Болградська міська організація ветеранів війни в Афганістані спільно з Всеукраїнською Всестильовою Федерацією бойових мистецтв у Болграді за підтримки Болградської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень