A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

ТРИВАЄ РОБОТА ПО ПРОЕКТУ USAID «ГОВЕРЛА» - «ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ І ПІДЗВІТНОСТІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ»

Дата: 13.02.2023 17:09
Кількість переглядів: 103

На вимогу донора USAID в співпраці з декількома відділами Болградської міської ради Сектором міжнародних зв'язків та інвестицій Болградської міської ради було відпрацьовано великий опитувальник «Аналіз організаційної спроможності громад-партнерів». 

Фото без опису
Також спеціалістами закінчено об’ємну роботу за звітною формою «Інвентаризація майна, отриманого за проектом HOVERLA». 


Постійно ведеться моніторинг грантових конкурсів як в україномовному, так і в англомовному просторі грантів. Сектор регулярно взаємодіє зі структурними підрозділами міської ради щодо грантових можливостей.
Разом зі спеціалістами відділу будівництва, архітектури, ЖКГ та ДАБК було подано заявку на участь в конкурсі у програмі підтримки територіальних громад “Робота з екологічними даними громади: створення, моніторинг, аналітика, інформування”.

Також спеціалістами обох відділів було заповнено Аплікаційну форму для участі у конкурсному відборі громад у навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Планування та програмування» від ULEAD. Було подано дві проектні ідеї: реконструкція очисних споруди та будівництво каналізації. 


Спеціалісти сектору брали участь в он-лайн семінарах АМУ, Програми ULEAD, Львівської асоціації розвитку туризму та офлайн зустрічі з молоддю громади.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень