A A A K K K
для людей із порушенням зору
Болградська міська громада
Одеська область, Болградський район

В БОЛГРАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ВОЇНІВ, ЗАГИБЛИХ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2023 10:45
Кількість переглядів: 130

Сьогодні біля пам’ятного знаку «Бойове братство» в Болграді відбулась церемонія покладання квітів на знак пошани загиблих воїнів на території інших держав, а також з нагоди 34-ї річниці виведення військ с території Р. Афганістан.

Фото без опису

В заході взяли участь голова Болградської районної державної військової адміністрації Генадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Болградський міський голова Сергій Димитрієв, голова Болградської районної спілки ветеранів війни в Афганістані та інших воєн Микола Корнієнко, голова Болградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Юрій Пічугін, члени цих організацій та духовенство.

Фото без опису

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів та всіх тих, хто нині загинув на полі бою, захищаючи Україну.

На честь ветеранів та учасників бойових дій було сказано чимало слів вдячності за їх мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, деяких нагороджено Почесними грамотами Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської рад, а також грамотами районних ветеранських громадських організацій Афганістану.

Фото без опису

«Ви приклад мужності та відваги, патріотизму, ви знаєте ціну справжній дружбі та братству. Нехай все це зберігається та допомагає вам у повсякденні. Нажаль, сьогодні в країні йде війна, українським воїнам знову доводиться боротися за незалежність и свободу, але вже рідної землі. Я бажаю вам и всім нам, щоб скоріше війна закінчилася. Здоров’я та миру!», - зазначив в своєї промові Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Фото без опису

Додамо, що на заході також прозвучали зворушливі тематичні пісні у виконанні вокалістів КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень